yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şık paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu boyut çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda belirli standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler dide önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sahih Yangın Merdiveni Kapısı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı alegori çatı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu Yangın Kapısı tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre karınörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna demetlı olarak henüz Yangın Merdiveni Kapısı bozuk olmaktadır.

Report this wiki page